13
VIEWS
1
COMMENTS
 
SHARES
About this iReport
 • Not verified by CNN

 • Click to view eroshawkins's profile
  Posted October 3, 2013 by
  eroshawkins

  More from eroshawkins

  Corliss Online Financial Mag: Varoitus poliittisista levottomuuksista

   

  Warning of Political Unrest, Greece’s Samaras Says EU Debt Deal Can’t Be a Mirage

   

  Kreikan pääministeri Antonis Samaras sanoo euroalueen ei pitäisi lykätä päätöstä leikkaamiseen Kreikan velasta, varoitus, että laskennallinen toivoa voisi polttoaine poliittiset levottomuudet.

   

  Puhuminen myöhään tiistai-iltana Peterson Institute for International Economics, Mr. Samaras sanoi, että lama kuusi vuotta maan partaalla kasvu-uralle ensi vuoden alussa.

   

  Mutta hän sanoi Kreikan elpyminen tarvitsee huolellisen viljelyn varmistaa vakaan hallituksen ja taloutta.

   

  Pääministeri on keskellä neljän päivän matka Washingtoniin ja New Yorkiin. Hänen toinen Yhdysvaltojen matkan lähes niin monta kuukautta, hän yrittää vakuuttaa pääomarahastojen ja bond sijoittajat että hänen maansa on lopulta hyvä veto ja voittaa tukea kansainvälisen valuuttarahaston leikkaamiseen Kreikan velkataakkaa. Hän myös haluaa vakuuttaa Valkoisessa talossa, että Athensin sen sotilaallinen liittolainen, yksi harvoista konfliktialueiden konfliktin jälkeisen kehityksen alueen vakautta.

   

  "Emme et ole siellä vielä, mutta alus on tulossa noin," Mr. Samaras sanoi.

   

  Huolimatta yksi nykyhistorian suurin talouden uudelleenjärjestelyjä valtion velkasitoumukset uhkaavat hukuttaa talouden. Yksin korkojen eclipse ylijäämä lämmöntuotannosta hallitus voisi tehdä tulevina vuosina valtiontulojen ohittaa menoja.

   

  Siksi Mr. Samaras haluaa tukea IMF: ltä se työntää euroalueen antamaan anteeksi velkaansa.

   

  Kreikkalaiset on "evankeliumi valoa tunnelin" keskellä sen tuskallinen rakennemuutosta, Mr. Samaras sanoi.

   

  Maan bruttokansantuote on kutistunut 25 % ja työttömyysaste osuma ennätys korkea 28 %. Kaksi kolmasosaa nuoriso on työttömänä.

   

  "Se on realistinen, mirage," pääministeri sanoi. Ilman mitattavissa olevia merkkejä edistymisestä hän sanoi viranomaisten vaarassa "ruokkivat ääriaineksia ja populismia."

   

  Ateena kukistamaan maan äärioikeistolaisten Golden Dawn puolue, pidättämällä ylin johto ja kieltää poliittista toimintaa ryhmän jälkeen sarja väkivaltaisia hyökkäyksiä, kuten tappaminen näkyvä vasemmistolainen rap-artisti. Pääministerin puolue otteensa vallasta on haastanut poliittinen oppositio, joka on vaatinut Kreikan default velvoitteensa.

   

  Kreikka vetäytyä kriisin Mr. Samaras sanoi viranomaisten on "tee virhettä ei voida pitää, lupauksen" muistuttaa yleisö myöhemmin euro alueen virkamiehiä on vannonut antaa maan velkojen huojentaminen Ateena täyttyessä sen bailout ehtoja.

   

  Hän kutsui hän puhuu päivän IMF toimitusjohtaja johtaja Christine Lagarde "hedelmällistä", mutta kieltäytyi kertomasta, onko hän keskusteli erityisesti velan vähentämiseen tähtäävän strategian. Rahasto ei ole julkisesti ajaa mitään erityistä Velkahuojennus suunnitelma, mutta kysymys on todennäköisesti tärkeä aihe tulevassa puolivuosittain IMF kokouksissa ensi viikolla.

   

  Euro zone voimanpesä Saksa vastustaa kirjoittaa Kreikan julkinen velka hallussa euroalueen hallitusten arvo. Pikemminkin virkamiehet ovat puhuneet pidentää erääntymisaikaa Kreikan velan ja vähentää korko Ateena on maksettava.

   

  Mutta vaikka nämä vaihtoehdot voivat auttaa, monet taloustieteilijät sanovat he ei riitä.

   

   

  "Tärkeintä ei ole liikaa liuoksella viivytellä," Mr. Samaras sanoi.

  Add your Story Add your Story