321
VIEWS
0
COMMENTS
 
SHARES
About this iReport
 • Not verified by CNN

 • Click to view SahitMuja's profile
  Posted August 20, 2009 by
  SahitMuja
  Location
  Tirane, Albania
  Assignment
  Assignment
  This iReport is part of an assignment:
  Breaking news: Share your story

  More from SahitMuja

  Agron Kulici njeri i ndershem ne shtetin Shqiptare

   

  Kame kohe qe jame ne Amerike dhe kame pasur shume sukses ne biznese te ndryshme ketu.  Me kujtohet thirrja e pare e Berishes ne Demostratat e para, e ne dolem te mbeshtesim ate. Gjithashtu ju pergjigjem thirrjes se Berishes te investojme ne Shqiperi dhe po bejme ate. Me ka dhene shume pershtypje para disa koheve gadishmeria e Mr Agron Kulicit  qe te ndihmojne te luftojne krimin ekonomik  dhe korrupsionin.  Nje dite thirra Mr Berisha por nuk ishte ne zyre menjehere stafi i tije me adresoj tek  Agroni Kulici. Ai vete menjehere doli ne telefon i gatshem si nje ushtare i betuar ne sherbime te kombit Shqiptar. Urdhroni tha hajde takohem, por une isha ne NY.   I tregova  problemin. AI  tha e rregulloj une . Menjehere ai kishte urdheruar policine e vjedhesit u kapen nga policia. Shqiperi po perparson me hapa te shpejte ne drejtim te Unionit Evropjan. Do te ishim tani ne evrope po te kishim ne shtet shume njerez te ndershem e besnike te popullit Shqiptare si Mr Agron Kulicin. Ne Shqiptaret ne Amerike kemi nje fuqi te jashte zakonshme qe ta ndihmojme Shqiperin, Gjithashtu kemi lidhje te forta me Shtetin Amerikan. Shume Shqiptare dhe Amerikane po presin te stabilizohet plotesisht Shqiperia qe te investojne.  Sahit Muja NY, USA www.albanianminerals.com

  Add your Story Add your Story