- Posted August 15, 2008 by
This iReport is part of an assignment:
Are you overworked?
overworked? You think?
Lets see... This is my work schedule starting from my last day off:
Sunday - off
Monday - 6AM until 4PM - 10 hours
Tuesday - 6AM until 3PM Wednesday - 33 hours (2 hours of broken sleep)
Thursday - 6AM to 4PM - 10hours
Friday -7AM to 6PM - 11 hours
Saturday - 6AM to 2PM on Sunday - 32 hours (no sleep)
Monday - 6AM to 7PM - 13 hours
Tuesday - 7AM - 5PM - 10 hours
Wednesday - 6AM - 2PM on Thursday - 32 hours (no sleep)
Friday - 6AM - 4PM - 10 hours
Saturday - 7AM - 4PM - 9 hours
Sunady - off
Yes, thats right, thirteen days straight, average of 10 hours a day, with 32-34 hour shifts every 4th day with usually no sleep.
And how much do I get paid? about $10/hour
And what do I do? I am a doctor. A 1st year resident. And yes I get to keep this schedule up for 5 years. And yes, I did have 8 years of college first.
Awesome, just totally awesome.