Share this on:
 E-mail
4
VIEWS
0
COMMENTS
 
SHARES
About this iReport
 • Not verified by CNN

 • Click to view DrMarty73's profile
  Posted March 13, 2012 by
  DrMarty73
  Location
  tewksbury, Massachusetts
  Assignment
  Assignment
  This iReport is part of an assignment:
  Election 2012: Your stories

  More from DrMarty73

  Ehkäisy (Seuraava Askel) - Julkinen Käräjöinti

   

  Jos hallitus pakottaa julkinen maksamaan ehkäisy, heidän vakuutusselostuksensa osana (suoraan tai epäsuorasti) kerran naisilla on muita asioita (esim., venereal sairaudet, AVUSTUKSET, ja niin edelleen). joka siirretään julkinen, eivät tee julkinen olla oikeutta pyytää luettelon josta jokaiset naiskumppanit ovat olleet.

   

  Naisten pieni prosenttiosuus on olemassa, jotka putoaa tähän alueeseen. Hallitus on 100 % luotettava luomiselle tämän ongelman.

   

  Tämä tapa, joka ne voivat ottaa nuo koskettu teoissa jotka luovat mahdollinen tulevaisuus lisä lääketieteellisiä hintoja julkinen vuoksi ehkäisyn tai väärinkäytön heikko käyttö ehkäisyn, julkinen on oikeutta ottaa OIKEUSISTUIMEEN.

  • TAGS:

  • GROUPS:

  What do you think of this story?

  Select one of the options below. Your feedback will help tell CNN producers what to do with this iReport. If you'd like, you can explain your choice in the comments below.
  Be and editor! Choose an option below:
   Awesome! Put this on TV! Almost! Needs work. This submission violates iReport's community guidelines.

  Comments

  Log in to comment

  iReport welcomes a lively discussion, so comments on iReports are not pre-screened before they post. See the iReport community guidelines for details about content that is not welcome on iReport.

  Add your Story Add your Story