Share this on:
 E-mail
20
VIEWS
0
COMMENTS
 
SHARES
About this iReport
 • Not verified by CNN

 • Click to view unclaimed's profile
  Posted May 8, 2012 by
  unclaimed

  More from unclaimed

  Ireport Cnn - Zuhanó benzinár,Elektromos retina vakság ellen,Apple és Google is mobilszolgáltat

   

     http://massmail.navipro-international.com/link.php?M=1117296&N=94&L=16&F=H   Szerdától nagyot zuhanhat a benzinár Újabb jelentős mértékű benzinár csökkenésre kerül sor szerdától Magyarországon. A MOL a benzin nagykereskedelmi listaárát literenként tíz, a gázolajét pedig hat forinttal csökkenti. Olyanra az utóbbi években nem volt példa, hogy egymást követő két héten összességében 20 forinttal zuhanjon a benzinár. bõvebben>>> Elektromos retinával szüntetik meg a vakságot Két vak férfinek sikerült részlegesen visszaállítani a látását egy szemimplantátum beültetésével. A két alany így már képes a fény észlelésére és néhány alakot is ki tud venni a retina mögé behelyezett eszközzel. bõvebben>>> Fodrászatok Éjszakája 2012

  • TAGS:

  What do you think of this story?

  Select one of the options below. Your feedback will help tell CNN producers what to do with this iReport. If you'd like, you can explain your choice in the comments below.
  Be and editor! Choose an option below:
   Awesome! Put this on TV! Almost! Needs work. This submission violates iReport's community guidelines.

  Comments

  Log in to comment

  iReport welcomes a lively discussion, so comments on iReports are not pre-screened before they post. See the iReport community guidelines for details about content that is not welcome on iReport.

  Add your Story Add your Story